2814001560 / 2810343537   Πληροφορίες καθημερινά 10:00-13:00 & 15:00-22:00, Σάββατο 9:00-18:00

Πιάνο

Κλασική κιθάρα

Βιολί

Φλάουτο

Κλαρινέτο

Σαξόφωνο

Χάλκινα πνευστά

Ακκορντεόν

Μονωδία

Ανώτερα θεωρητικά

Ηλεκτρική - ακουστική κιθάρα

Ηλεκτρικό μπάσο

Ντραμς

Μοντέρνο τραγούδι

Μοντέρνο πιάνο - αρμόνιο

Βυζαντινή μουσική

Λύρα

Λαούτο

Μπουλγαρί - Ούτι - Λάφτα - Σάζι

Κανονάκι

Παραδοσιακά κρουστά

Μπουζούκι - μαντολίνο

Μουσική προπαιδεία

Υποχρεωτικά θεωρητικά

Ορχηστρικά σύνολα και χορωδίες

με σπουδαίες διακρίσεις, και εν συνεχεία σε ηλικία 15 ετών σπούδασε κλασική κιθάρα, θεωρητικά και αρμονία στα ωδεία « Μουσική Σχολή Κρήτης» και « Σύγχρονο Ωδείο» με καθηγητές τους Νίκο Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Λυγεράκη.

Παράλληλα σπουδάζει ταμπουρά και σάζι πλάι στον δεξιοτέχνη Περικλή Παπαπετρόπουλο. Από το 2003 παρακολουθεί σεμινάρια τεχνικής παραδοσιακών οργάνων όπως lavta , saz και oud στο «Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος», Χουδέτσι Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης. Ως δεξιοτέχνης στο πολίτικο λαούτο «lavta», τον ταμπουρα - μπουλγαρι και το ουτι έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες και σεμινάρια με ερευνητικό ενδιαφέρον.

Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης και διπλωματούχος της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής. Επίσης είναι μέλος της Βυζαντινής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου.

Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της Βυζαντινής Ορχήστρας Κρήτης, μέλος της Ορχήστρας της Παραδοσιακής Χορωδίας «Αγίου Τίτου», και της Χορωδίας « Μικρασιατων Μεγαλου Καστρου και μικρασιατων Ρεθύμνου με τις οποίες έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες συναυλίες καθώς και την έκδοση ψηφιακών δίσκων.

Από το 2000 διδάσκει ταμπουρά «saz» στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου και από το 2004 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ταμπουρά ούτι και λαούτου στο Ωδείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος έθνικ μουσικής «Ανάδυση» και του πενταμελούς σχήματος παραδοσιακής μουσικής «Myriada Ensemble» (Μουσικοί: Μιχάλης Κώτης, Μαρία Κώτη (τραγούδι), Paul Goodman (σάζι), Pedram Khavar Zamini (tombak), Peggy Barriere (κρουστά).

Παράλληλα είναι μέλος του γκρούπ «Νεφέλες». ( Μουσικοί: Λάζαρος Νικολαϊδης (πλήκτρα, φωνητικά), Άννα Κώτη (τραγούδι), Χρήστος Σαγιέντ (κρουστά), Μανώλης Κανακάκης (κανονάκι), Μιχάλης Κώτης (λάφτα, ούντ τσούμπους, κιθάρα, τραγούδι), Wassim Halal (μπεντίρ, νταρμπούκα, ντέφι), και του μουσικου γρουπ Essence Modal (Κωτης Μιχαλης και Κανακακης Μανωλης) με τα οποία πραγματοποιεί συναυλίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Login Form