2814001560 / 2810343537   Πληροφορίες καθημερινά 10:00-13:00 & 15:00-22:00, Σάββατο 9:00-18:00

Ο διαγωνισμός διεξήχθει σε δύο στάδια (προκριματικός-τελικός) την Παρασκευή 9 Μαΐου στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών και το Σάββατο 10 Μαΐου στη μουσική βιβλιοθήκη ‘Λίλιαν Βουδούρη’ του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Βασίλης- Αλέξανδρος Βαρδάκης είναι 9 ετών και διαγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία ερμηνεύοντας έργα των Bach,Chopin, Χατζιδάκι, κ.α. Στον ίδιο διαγωνισμό η Αναστασία Τρούλη 14 ετών, απέσπασε το τέταρτο βραβείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός Αλέξανδρος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο των κατηγοριών.

 

Οι δύο μαθητές ανήκουν στην τάξη πιάνου του Χάρη Σαρρή και η επιτυχία αυτή αντικατοπτρίζει την σοβαρότητα αλλά και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι μαθητές του τις μουσικές τους σπουδές.

Ο Χάρης Σαρρής διδάσκει από το 1995 και στόχος του είναι να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες των μαθητών του με τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια, συναυλίες και διαγωνισμούς πιάνου, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις. Παράλληλα αρκετοί μαθητές του έχουν αποσπάσει πανελλήνιες διακρίσεις ενώ έχουν αποφοιτήσει από την τάξη του με πτυχίο ή δίπλωμα πιάνου 26 σπουδαστές

Διοργανώνει επίσης κάθε χρόνο εκπαιδευτικά ταξίδια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρακολουθώντας συναυλίες διακεκριμένων καλλιτεχνών όπως των Nikolai Petrov, Evgeny Kissin, Ivo Pogorelich, Maxim Vengerov, Gidon Kremer, Yuri Bashmet, Riccardo Muti, Andras Schiff, Grigory Sokolov, Boris Berezowsky, Martha Argerich, Elisso Virsaladze.

Login Form